Het jaarlijkse uitje zorgt altijd weer voor een hoop plezier. Het ene jaar een uitje-uit en het andere jaar een uitje-thuis. Denk bij een uitje-uit niet alleen aan een dagje naar de Efteling, kanoën met een lunch of bowlen, maar ook de natuur ingaan! Helpen met insecten tellen en een heerlijke wandeling maken.

In 2016 was er een echte Animatio- Game ontworpen door een groepje van onze eigen spelers. Bekende geluidsfragmenten, tekenen van instrumenten en een speurtocht door de oefenlocatie waren onderdelen van het spel.

“Bij Animato gaan we graag nieuwe uitdagingen aan. We houden van inbreng van de 
DSC02446_1024
leden. Heb je leuke muziek gehoord? De dirigente onderzoekt de mogelijkheden en voor je het weet staat het op je standaard!” – Max Metselaar (Lid) 

Niet alleen zorgen we voor gezellige uitjes, maar ook besteden wij hier aandacht aan met de repetities.  Elke avond wordt er gelachen en praat iedereen weer bij tijdens de pauze.

Is er iemand jarig geweest? De heerlijkste creaties komen op tafel! Kortom, gezelligheid tijdens de muzikale tijd. Kom zelf de sfeer proeven bij een repetitie van Animato!


Foto’s door Joop Phielix